Magí Garcías Frau (piano)

Magí Garcías Frau (piano)

Ver entradas
Magí Garcías Frau (piano)

Magí Garcías Frau (piano)

sala inaudit. Pere Dezcallar i Net, 8A. Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

Programa:

Preludi i fuga n. 2 Vol. 2 BWV 871

J. S. Bach


Sonata Op. 110 

L. V. Beethoven


Étude tableaux n. 3 Op. 39

S. Rachmaninoff


Sonata n. 2 Op. 22

R. Schumann


Sonata n. 2 Op. 36

S. Rachmaninoff


MAGÍ GARCÍAS FRAU

Inicia els seus estudis amb Maria Tomàs i Iván Cítera a Palma de Mallorca i Madrid. L'any 2011 li són concedits els premis fi de grau en Piano i Música de Cambra, i Menció Honorífica en Fonaments de la Composició. Obté el títol superior de Música al CSMA (Conservatori Superior de Música d'Aragó) de la mà d'Enrique Bagaría i Lluís Rodríguez Salvà. Continua els seus estudis de Màster a la Hochschule für Musik de Weimar, Alemanya, amb la catedràtica Gerlinde Otto on obté els màxims honors en Piano i Música de Cambra. Rep masterclasses i consells de mestres com Natalia Trull, Grigory Gruzman, Josep Colom, Henry Bonamy, David Kayjken, Ruben Dalibaltayan, etc.

La seva formació camerística corr a càrrec del Cuarteto Quiroga i el Prof. Thomas Steinhöfel.

Becat per la FIDAH en 2014 i el European Piano Fest el 2018, ha estat convidat com a professor per la U.I.B en vàries ocasions per col·laborar en cursos musicals.

L'any 2018 resulta guanyador del concurs Art Jove de Solistes per unanimitat. Rep diversos guardons en diversos concursos, com el premi a millor intèrpret resident al Concurs Internacional de Piano Rottary-Palma, Premi Ravel al 13è San Daniele PianoMeeting, 1er premi al Certamen Musical Rafel Nadal, Scholarship Prize a la Paola Baschetti International Competition, i Diploma di Merito al Concorso Internazionale Pianisitco Maria Giubilei, 3er premi al Concurs Gabriel Teruel Machí, 1er premi al concurs Ciutat de Felanitx, Finalista al Concurso Permanente Juventudes Musicales, Premi al millor concert clàssic per a a piano i orquestra al 15th San Daniele Piano Meeting (Itàlia), etc. 

Combina la seva activitat solista amb una intensa activitat dins el món de la música de cambra. L'any 2019 és guardonat amb el 1er PREMI ex-aequo a la prestigiosa Salieri-Zinetti International Chamber Music Competition, amb el duet de violoncel i piano "Sosnowska-Garcías" amb la reconeguda violoncelista Zuzanna Sosnoska, amb qui ha actuat a Espanya, Alemanya, Polònia o Itàlia.

Amb el Duet Demian han estat guardonats amb Menció Honorífica en el Concurs Art Jove Modalitat de Cambra. Actualment treballa amb la reconeguda violoncel·lista Zuzanna Sosnowska,

Actua arreu de la geografia espanyola així com al continent europeu (Holanda, Alemanya, Itàlia, Àustria...).

Com a solista actua a diversos festivals del panorama espanyol com el Festival Internacional Chopin de Valldemossa, Festival de Nova Creació (Comunitat Valenciana), Jornadas de Música Contemporánea Española (Aragó) o Festival de Encuentros Sonoros (Andalusia), Festival Internacional de Deià, Festival Inclàssic, etc.

Ha actuat com a solista amb diverses orquestres com la JOL (Joven Orquesta Leonesa), l'Orquesta Sinfónica Solidaria del CSMA, o la OCM (Orquestra de Cambra de Mallorca) i treballat amb diversos directors com Fernando Marina, Nacho de Paz, Jorge Manrique, Bernat Quetglas, Albert Gosálvez, Fernando L. Briones, etc.

En 2018 surt publicat el seu primer àlbum "Abans que t'adormis", homenatge al compositor Sergi Ramis (1990-2017), amb el segell BLAU (DISCMEDI).

Actualment compagina la seva activitat artística amb la docència, com a professor associat del Conservatori Superior de les Illes Balears.Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

3 Opinións Ver opinións

Opinión verificadaAsistiu o 26/06/2021
Concierto piano
No pude asistir, por fuerza mayor , la próxima vez.
Isabel
27/06/2021
Opinión verificadaAsistiu o 26/06/2021
Tarde/noche excelente
Magnifica actuacion. Intensa y emocionante. La sala permite una intimidad con el interprete que se valora.
Silvia
27/06/2021
Opinión verificadaAsistiu o 26/06/2021
Un horabaixa inoblidable.
Un ambient íntim i assossegat, adequat per escoltar un pianista excepcional.
Yvette
27/06/2021

Compartir!

Organizado por

sala inaudit

Ver detalles