SISQUERE FESTIVAL - Play The Game + Hey Bulldogs (15-08-2020)

SISQUERE FESTIVAL - Play The Game + Hey Bulldogs (15-08-2020)

Eintrittskarten ansehen
SISQUERE FESTIVAL - Play The Game + Hey Bulldogs (15-08-2020)

SISQUERE FESTIVAL - Play The Game + Hey Bulldogs (15-08-2020)

Camp de Futbol. camp de futbol, s/n. Karte ansehen


Das Event wurde abgesagt.

Dieses Event wurde vom Veranstalter aus folgendem Grund abgesagt:

No poder celebrar el evento por la grave afectación del Covid19 en la zona. Las autoridades sanitarias no permiten la realización del evento

Wenn Du für dieses Event eine Eintrittskarte gekauft hast, haben wir die Rückerstattung eingeleitet. Zusätzlich haben wir Dir alle Informationen an die von Dir beim Kauf angegebene E-Mailadresse gesendet.

Beschreibung

HEY BULLDOGS

Hi ha bandes que formen part de la nostra història des de sempre. Ens acompanyen en la nostra vida sent o no conscients d'elles i componen de vegades desenes, centenars de retalls que podrien explicar moltes de les nostres experiències viscudes. The Beatles és, sense cap dubte, un d'aquests grups.

Escoltar-los en directe va deixar de ser possible el 1966, quan van decidir retirar-se dels escenaris per dedicar-se a produir una música diferent que els mitjans amb què es comptava llavors no haurien permès reproduir en viu ... I és aquí on entren Hey Bulldogs: formada per cinc músics provinents de el món de l'beat, el rock 'n roll, la clàssica i el jazz, la banda funciona amb l'única intenció de plasmar a l'escenari l'actitud i el nervi de Lennon, McCartney, Harrison i Starr sense deixar de banda a figures que van ser fonamentals en la seva història, com George Martin o Billy Preston.

Hey Bulldogs es comprometen amb una idea de show en viu on cada element es produeix en servei de l'espectacle incontestable, tirant la resta en cors infinits de tres, quatre o cinc veus, arranjaments orquestrals i sintetitzadors dels anys seixanta que abasten sense complexos des de l'anomenada Beatlemania de els primers anys, de rock 'n roll contagiós, passant per les seves transicions d'amor als detalls, a les noves guitarres, a la psicodèlia, i arribant a el punt culminant de les avantguardes on cada cosa va tenir el seu lloc i mai, malauradament, va poder ser experimentat en directe.

No són una banda tribut a l'ús: aquí l'homenatge és música en estat pur que sona a Beatles i a energia sobre l'escenari, sense abordar la teatralitat on es pugui buscar la còpia de gestos o estètiques determinades. Hey Bulldogs tenen el so que hauria seguit en els nostres caps si The Beatles haguessin seguit en actiu. Ni més ni menys.

Amb aquesta senyal d'identitat que encomana l'actitud sobre l'escenari a el públic, de passar-ho bé amunt i avall en un xou que, si calgués qualificar en una sola paraula, seria "diversió", Hey Bulldogs es lliuren en viu a la proposta de els quatre de Liverpool en la seva línia més lúdica i vital, amb el recorregut complet per tota la seva història de principi a fi.


PLAY THE GAME

Play The Game és el nom de la banda internacional tribut a Queen que tants èxits està recollint per tot Espanya.

Amb la increïble veu de Nacho Rosselot a el front, (ja en la seva joventut va ser disc d'or en el seu Xile natal) ens ofereixen en 90 minuts 1 genial concert espectacle, marcat per un repertori on abasten tots els grans èxits de Queen.

Els milers de fans que van als concerts demostren que els Tributs de Qualitat tenen el seu públic i Play The Game, ens ho confirma amb escreix en cada concert.


MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de SISQUERE FESTIVAL pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin al SISQUERE FESTIVAL.


 El festival seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

·      Desinfecció diària de tots els espais.

·      A l'entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

·      L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat.

·      En els espais no es facilitarà cap full de mà ni cap programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.

·      En tots els espais on sigui necessari, s'habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.


 Mesures individuals:

·      Recorda que en tots els espais de festival cal mantenir una distància de seguretat de 2 metres entre les persones.

·      L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria menys en el cas en el que estiguis menjant o bevent.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'acomodació.

·      Caldrà arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació per facilitar l'entrada esglaonada.

·      Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.

·      Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.

Zugangsrichtlinien

Dieses Event hat keine Altersbeschränkung.

Teilen!

Veranstaltet von

SISQUERE FESTIVAL 2020

Details