L'ocell d'argent

L'ocell d'argent

Eintrittskarten ansehen
L'ocell d'argent

L'ocell d'argent

L'autèntica. Carrer Martí 18. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

L'Ocell d'argent és un espectacle optimista i ple d'esperança. Els infants, al llarg de tot l'espectacle, participen activament picant de mans, mimant les cançons i interactuant amb el pastor. Empatitzen amb les emocions dels dos protagonistes, s'entristeixen quan la princesa ha perdut l'alegria i s'emocionen quan torna l'ocell.


Idioma: Català
Duració: 50 minuts
Gènere de l'obra: Teatre i música en viu
Edat recomanada: A partir d'un anySinopsi

Hi havia una vegada una princesa que sempre estava contenta perquè cada matí quan es llevava rebia la visita d'un ocell d'argent. Aquest era el seu secret. Però un matí el seu estimat ocell va deixar d'anar-hi i això la va entristir moltíssim. En veure-ho, el rei va fer un decret que deia que donaria la mà de la seva filla al jove que li retornés l'alegria. Van començar a arribar a la cort joves d'arreu del regne: un pescador, un cuiner, un matalasser..., però cap no aconsegueix fer tornar l'ocell d'argent. Fins que va aparèixer un músic, que amb les seves cançons va aconseguir el retorn de l'ocell estimat i, amb ell, l'alegria de la jove.


Idea original: Cia. Bufanúvols

Intèrprets: Pau Tarruell i Carmina Mas

Direcció artística: Pau Tarruell

Assessorament artístic: Joan Ramon Graells y Bet Tena

Escenografia: Marina Ramoneda i Marc Torres

Música: Pau Tarruell

Fotografia: Rafael Rives


La companyia

Comencen el seu itinerari acompanyant la Fura dels Baus en una cercavila de Festa Major a Castellar del Vallès. Tot seguit, animen l’enviament de diferents camions d’aliments per al poble sahrahuí i inicien un munt d’espectacles diversos tant per escoles de tot Catalunya amb motiu de la Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Festa de la Primavera, Sant Jordi i finals de curs… com per festes majors arreu del nostre país. Al llarg d’aquests 25 anys han actuat també per pobles i ciutats de l’Estat espanyol, com Castelló de la Plana, Madrid, Plasencia, Càceres, Ciudad Real i Santiago de Compostela. També han actuat a Lyon i Paray le Monial.

Contes, cercaviles, animacions i danses tradicionals d’arrel. Canten i fan cantar, ballen i fan ballar, xalen i fan xalar. Exhalten el valor de l’amistat, de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per la pau interior i la pau entre els pobles.

Allà on van, repeteixen…

Zugangsrichtlinien

Dieses Event hat keine Altersbeschränkung.

Video

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 20/06/2021
Precioso
Bonita combinación de música, baile, teatro. El trabajo es realmente admirable. Los niños de todas las edades se la pasaron muy bien, mantienen su atención en todo momento. Me encantó
Diana
20/06/2021

Teilen!

Veranstaltet von

L'autèntica Teatre

Details