Espais de dissabte

Espais de dissabte

Ver bilhetes
Espais de dissabte

Espais de dissabte

Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

8 DE FEBRER: ESCOLTAR

Igual que un músic té un complet control sobre el seu instrument, l’actor ha de tenir un control sobre el seu propi cos. A diferència d’un músic, l’instrument de l’actor és el seu mateix cos i ànima.

Cada part del nostre cos és expressiu però per a conèixer realment el seu potencial, hem d’aprendre a moure de manera articulada, aïllant les seves diferents parts i sense afectar la resta del cos.

Articulació, força muscular, flexibilitat, intensitat del moviment, concentració física, resistència i amplitud del moviment són alguns dels elements que es treballaran en aquest curs. A conseqüència d’aquest treball, la presa de consciència del nostre cos, desenvoluparà la nostra capacitat de sentir i percebre les persones que ens envolten i l’espai on ens movem.

Conèixer-se un mateix i conèixer a l’altre és una etapa important en el creixement expressiu i artístic de cada persona/actor.


Què és ESPAI DE DISSABTE?
Un taller en format de tres hores, dissabte al matí, on trobaràs diferents eines per treballar el cos, la veu, la gestió de les emocions, l’observació de l’altre, la respiració i el teatre. Un laboratori per descobrir les inimaginables possibilitats expressives del cos. D’una manera senzilla, establirem un aprenentatge a l’abast de tothom de tot allò que hem anat recollint al llarg dels nostres recorreguts professionals i personals. Oferirem el coneixement específic de matèries perquè sentis que pots descobrir-te expressant les teves capacitats particulars. L’expressivitat de la veu, per exemple si has de parlar en públic, si vas a una entrevista de treball, si t’agrada cantar... explorarem les infinites possibilitats que tenim de comunicar a través del cos, a partir de com ens movem, com gesticulem i com caminem. Jugarem amb l’expressivitat de la paraula, llegirem textos en veu alta, llegirem poesia i farem alguna escena de teatre. Ens esforçarem per sentir que totes aquestes matèries tenen molt a veure amb qui som i ho centrarem a que sigui un espai de veure com ens relacionem amb els altres. Veure a l’altre, escoltar a l’altre, empatitzar amb l’altre, acollir a l’altre per, finalment, Ser amb l’altre. Acabarem el taller amb una sessió de Ioga Nidra (tècnica de meditació i relaxació profunda) que ens ajudarà a transitar en aquest nou camí d’aprenentatge.


8 de febrer de 2020 - ESCOLTAR

Horari: dissabte, de 10 a 13 h
Preu: 25 €
Descomptes: 20% estudiants d’arts escèniques; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE (no acumulables)
Places: limitades
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)


Per qualsevol informació, descompte o aclariment, pots adreçar-te a formacio@nauivanow.com

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

Partilhar!

Organizado por

Nau Ivanow

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações