Frida, una mujer enamorada - Sopar Espectacle

Frida, una mujer enamorada - Sopar Espectacle

Eintrittskarten ansehen
Frida, una mujer enamorada - Sopar Espectacle

Frida, una mujer enamorada - Sopar Espectacle

La Adelita Botanero Mexicano. c/Muntaner, 100. Karte ansehen


Das Event wurde abgesagt.

Dieses Event wurde vom Veranstalter aus folgendem Grund abgesagt:

No lograr el aforo mínimo para la realización del espectáculo

Wenn Du für dieses Event eine Eintrittskarte gekauft hast, haben wir die Rückerstattung eingeleitet. Zusätzlich haben wir Dir alle Informationen an die von Dir beim Kauf angegebene E-Mailadresse gesendet.

Beschreibung

"FRIDA, UNA MUJER ENAMORADA” – EUROTOUR 2019 

 Té el propòsit d’oferir una experiència per la vida.

La proposta reuneix ritual, teatre, la música en directe, mezcal, gastronomia, il·luminació, efectes sonors i en alguns casos un sistema de mapping de creació en temps real que provoca una trobada amb el públic poderosa i orgànica. 

Vida, festa, comunitat, intimitat, dansa, música, experiència, idees, llenguatge, valors, altres maneres d'entendre el patiment físic i psíquic, la mort, la tradició, l'estética, els sabors, la plàstica, la dona, l'amor, l'art i la cultura mexicana es donen a conèixer en aquesta obra internacional que és interpretada espectacularment per dos artistes que s'entreguen en un ritual que porta a la imaginació de l'espectador a un somni que gaudirà de principi a fi. 

"Frida, una mujer enamorada" és una obra del dramaturg i artista transdisciplinari José Luis Pineda Servín que es va estrenar l'any 2011. S'ha presentat en sis països diferents i porta més de 150 funcions, totes amb una rebuda exitosa per part del públic. 

En aquesta versió, el públic podrà gaudir d'un sopar previ a l'espectacle que està inclós en el preu.


Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=yo7er5YcrrY&t=48s

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

Teilen!

Veranstaltet von

QuetzalBcn Producciones

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren